Link Search Menu Expand Document (external link)

Hirdetések automatikus frissítése

Listázásánál alapesetben a megjelenési sorrendet a hirdetések frissessége befolyásolja. Ha fokozni szeretnéd a sikeres eladás esélyét és hirdetéseidet rendszeresen a keresési listák élén szeretnéd tartani, akkor a következő lehetőségek közül választhatsz:

  • ingyenes frissítési szolgáltatásunk naponta egy alkalommal, korlátozott számú hirdetés esetében vehető igénybe adott kategóriákban
  • az AUTOMATIKUS FRISSÍTÉS bármikor lehetőséget biztosít hirdetésid láthatóságának és hatékonyságának növelésére azáltal, hogy előre meghatározott időközönként sorolja előre azokat a listaoldalon.

Hogyan tudom aktiválni az automatikus frissítés szolgáltatást?

Aktív hirdetéseid mellett található [Frissítés] gombra kattintva választhatsz az egyszeri ingyenes (amennyiben hirdetésed jogosult rá) vagy az ütemezett, automatikus frissítési lehetőségek közül.

Automatikus frissítés esetén állíts be egy előre meghatározott intervallumot, hogy milyen gyakorisággal szeretéd megújítani a hirdetésedet: 5, 15, 30 perc, illetve 1, 2, 3,6 és 24 óra közül választhatsz.

Aktiválás után a felhasználói fiókodban található “Automatikus frissítések” menüpontban módosíthatod a gyakoriságot vagy igény szerint szüneteltetheted a szolgáltatást.

A szolgáltátás éjjel-nappal elérhető.

Mennyibe kerül a szolgáltatás?

Az automatikus frissítési szolgáltatás bekapcsolásához elegendő mennyiségű kredittel kell rendelkezned. Amennyiben még nem töltötted fel egyenlegedet, ezt ITT tudod megtenni.

Minden alkalommal, amikor a hirdetésed frissítése sikeresen megtörténik, a kategóriában érvényes díjszabásnak megfelelő mennyiségű kreditet levonunk az egyenlegedből. Amennyiben hirdetésed törlésre kerül vagy nincs elegendő mennyiségű kredit az egyenlegeden, a szolgáltatás automatikusan leáll.

Kategória Szolgáltatás díja (kredit)
Ingatlan 150
Autó, jármű, gép 100
Autó, jármű, gép / Alkatrészek 50
Állás 200
Szolgáltatás 100
Elektronikai és műszaki cikk 50
Otthon, kert, építkezés 50
Hobbi, szabadidő 50
Ruha, szépség, egészség 50
Baba, mama 50
Állat, növény 50
Erotikus 200
Egyéb 50

Hirdetések kezelése