Link Search Menu Expand Document (external link)

Tudnivalók a hűségpontgyűjtő programról

Mik azok a hűségpontok?

Hűségpontokkal szeretnénk megköszönni felhasználóinknak, hogy bizalmat adtak a Startaprónak, rendszeresen visszatérnek oldalunkra és igénybe veszik szolgáltatásainkat - legyen szó eladásról vagy vásárlásról.

Mikor kaphatok hűségpontokat?

Rendszeresen visszatérő regisztrált felhasználóink hűségpontokat gyűjthetnek: pörgesd meg naponta a szerencsekereket és maradj aktív a Startaprón, hiszen különféle meghatározott tevékenységekért is jóváírást kaphatsz.’,

Hogyan válthatom be a hűségpontjaimat?

Hűségedet jutalmazzuk, az összegyűjtött pontjaidat egyedi ajánlatokra és promóciós kódokra válthatod be. Csak válaszd ki a neked leginkább megfelelő kupont, majd emeld ki hirdetésed vagy akár töltsd fel egyenleged kedvezményes áron.

A Prémium 7, Prémium 15 és Prémium 30 kiemelésre vonatkozó kedvezménykuponok esetében:

  • Amennyiben a kupon az összes kategóriában érvényes, akkor az adott kedvezmény bármelyik olyan kategóriában felhasználható, ahol a kiemelési szolgáltatás elérhető.
  • Ha a kupon mellett egy vagy több meghatározott kategória van feltüntetve, akkor a kedvezményt csak az adott kategóriákban lehet felhasználni.

A hűségpontok felhasználási feltételei

  • Hűségpontok gyűjtésére és beváltására csak regisztrált felhasználóként van mód, bejelentkezés után a megszerzett hűségpontokat a Kuponáruház oldalon lehet beváltani és ezek kizárólag kedvezményekre jogosító kuponok aktiválására használhatók fel.

  • A hűségpontokért beváltott kupon kedvezmények kizárólag kártyás fizetés esetén érvényesek és kizárólag a meghatározott szolgáltatások megvásárlásakor érvényesíthetők.

  • A hűségpont felhasználás más akcióval, további kedvezménnyel nem összevonható.

  • A hűségpontokat a jóváírást követő 90 napon belül lehet beváltani, ezt követően törlésre kerülnek.

  • Minden kedvezmény kupon előre meghatározott érvényességgel rendelkezik. Lejárta után az egyedi promóciós kód már nem használható fel.

  • A Hűségpontok másra át nem ruházhatók, illetve Startapró kreditekre vagy készpénzre nem válthatók.

  • A kedvezményre jogosító kuponok egyedi promóciós kódjai másik felhasználói fiókban nem érvényesíthetők, illetve aktiválásukat követően hűségpontokra vissza nem válthatók.

Hűségpontok kizárólag a www.startapro.hu weboldalon gyűjthetők és használhatók fel.