Link Search Menu Expand Document (external link)

Startapró Kreditek vásárlása és kezelése

Mi az a kredit?

A Startapró kredit egy virtuális fizetőeszköz, mely lehetővé teszi és megkönnyíti a kisebb összegű, alkalmazáson belüli vásárlásokat. Az extra szolgáltatásokat - mint például a hirdetések kiemelése vagy azok automatikus frissítése - kreditek vásárlása ellenében tudod igénybe venni.

Hogyan tudok kreditet vásárolni?

Kreditvásárlásra az [Egyenleg feltöltése] gombra kattintva van lehetőség. Többféle kreditcsomag közül választhatsz, így biztosan megtalálod a számodra leginkább megfelelőt. A fizetési mód megjelölése után a [Feltöltés] gombra kattintva tudod véglegesíteni a megrendelést, majd a számlázási adatok kitöltése után következik a fizetés. Amennyiben a tranzakció sikerrel zárul, a megvásárolt krediteket jóváírjuk az egyenlegeden.

A “Kreditnapló” oldalon megtekintheted az aktuális egyenlegedet, illetve kreditfelhasználási történetet is nyomon tudod követni.

Gyors, egyszerű és rugalmas

A feltöltött kreditek a későbbiekben bármikor felhasználhatóak szolgáltatások vásárlásra, így egyszerűsítve a megrendelés folyamatát. A megvásárolt kreditek érvényességi ideje 12 hónap.

Egyenleg feltöltése