Link Search Menu Expand Document (external link)

Hogyan tudok hirdetést feladni?

Hirdetni szeretnél a Startaprón? Mi sem egyszerűbb!

Hirdetésfeladás lépésről-lépésre

1. lépés

Kattints a kezdőoldalon található [+ Hirdetésfeladás] gombra.

2. lépés

Töltsd ki az űrlapot a megfelelő adatokkal. A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező.

  • Fontos a jó címválasztás, azonban itt elég megadni a hirdetett termék / szolgáltatás megnevezését, esetleg valamilyen fontos jellemzőjét. A leírásnál lehetőség van bővebben kifejteni az ezzel kapcsolatos részleteket.
  • A helyes kategória kiválasztásánál segítségedre leszünk: a megadott információk alapján megpróbáljuk pontosan elhelyezni hirdetésedet, de természetesen te magad is kiválaszthatod a tartalomnak leginkább megfelelőt.
  • Jó minőségű és felbontású képeket adj hozzá a hirdetéshez, ezek sorrendjét tetszés szerint beállíthatod a feltöltés után. Nagymértékben növelheti az érdeklődők bizalmát, ha a hirdetett terméket / szolgáltatást saját készítésű képeken keresztül mutatod be.
  • Előre elkészített mezők segítségével a hirdetés kategóriájától függően különféle tulajdonságokat és jellemzőket is megadhatsz. Ezeknek csak egy része kötelező, azonban célszerű minél több opcionális adatot is kitölteni, hiszen ezek mind-mind a hirdetésed átláthatóságát, ezáltal pedig a sikeres értékesítést segítik.
  • A hirdetett termék árát forintban határozd meg és jelezd, ha alkuképes.
  • Figyelmesen töltsd ki a kapcsolatfelvételi adatokat. Kategóriától függően választhatod telefonszámod elrejtését, ez esetben az érdeklődők kizárólag a belső üzenetküldő rendszerünkön keresztül fognak tudni elérni.

3. lépés

Ha mindent sikeresen kitöltöttél, kattints a [Hirdetés feladása] gombra. Amennyiben elérted az adott kategóriára érvényes ingyenes hirdetési korlátot, hirdetésed feladása díjköteles lesz. A fizetéssel kapcsolatos tudnivalókról és díjszabásokról részletes információ ITT érhető el.

4. lépés

Ha szeretnéd hirdetésedet kiemelni, a következő oldalon lehetőséged van erre vonatkozó fizetős szolgáltatást igényelni. A kiemelések díja szolgáltatásonként és kategóriánként eltérő, ezekről bővebb információt ITT találsz. Sikeres fizetés után a szolgáltatás aktiválása automatikusan megtörténik.